Sambashow

Braziliaanse danseressen, Braziliaanse dansshow, sambashow, Brasil show, tropische danseressen met brassband, steelband of sambaband,

We hebben het allemaal voor u! 
Swingende ritmes, prachtige kostuums, spectaculaire hoofdtooien, sambabikini`s en vooral prachtige lichamen en schuddende billen van de exotische Braziliaanse sambadanseressen zijn een lust voor het oog!

Onze sambashows en Braziliaanse danseressen behoren tot de beste van Nederland en België.

Te boeken vanaf één danseres, tot een volledige sambadansgroep. (ook als VIP, of ontvangstact) tot een volledige sambashow met 20 danseressen. De shows kunnen met onze live-sambapercussiegroep (sambaband, of brassband) verzorgd worden of op band (USB).

Interactie van het publiek zal niet ontbreken; aan het eind van elke show wordt het publiek actief betrokken en wordt iedereen uitgenodigd om met de heupen draaien! Een workshop sambadansen behoort ook tot onze mogelijkheden. Onze shows zijn vrouwvriendelijk en de dames worden zeker niet vergeten!

Desgewenst kunnen wij ook een rokje of boa aandoen, i.p.v. een string.

De sambashows zijn ook in combinatie met een limboshow of een workshop te boeken.

Wij beschikken over een selectie van de beste en punctuele(!) sambabands, brassbands en samba-percussiegroepen (batucada).

Live-percussiegroepen zorgen altijd voor de juiste ambiance en zetten elk evenement in vuur en vlam met hun opzwepende ritmes.

We hebben zowel kleine als grote sambabands, vanaf 5 personen tot 20 man, aangepast aan de gelegenheid. 

U heeft de keuze uit een Brassband (met of zonder blazers) een mini-batucada (kleine sambaband) of complete batacadaof Braziliaanse samba percussieband (20 man).

Parades en buitenevenementen verzorgen wij graag voor u! Ook tijdens sportevenementen kunt u rekenen op een spectaculaire aangepaste show!

Video's & Sfeerbeelden