Paardenshow

Wij zijn trots op onze prachtige spectaculaire Spaanse Andalusische paardenshow!

Voor het eerst is deze show niet alleen meer toegankelijk voor het grote publiek, maar ook voor kleinere gelegenheden.  De show is zeker niet alleen voor paardenliefhebbers en kenners bedoelt, maar voor iedereen, jong of oud, voor een ieder die zich graag wil wanen in de Spaanse passionele, zonovergoten sferen van Andalusie.  Tijdens de Spaanse Andalusische paardenshow kan iedereen genieten van de talenten van de Spaanse volbloed raspaarden, de Spaanse ruiters en Amazones en de flamencodanseressen, gekleed in prachtige authentieke Spaanse kostuums. Tijdens de show worden alle facetten van het Spaanse volbloedpaard getoond, dat “het Zuivere Raspaard” genoemd wordt, zijn verstandhouding met zijn ruiter, maar vooral zijn plezier om te showen. Men zegt niet voor niets “Born to be a star”. 

Met vurige hengsten worden er in deze show prachtige Spaanse hoogstandjes vertoond, o.a. dressuur op Spaanse ritmes, Garocha (Spaanse “cowboy” traditie met lange stok), prachtige choreografieën, steigerende en “dansende” volbloedhengsten op z’n vurigst. In deze show komt de liefde tussen de mens en het paard vooral naar voren.

Zwepen en sporen komen hier zeker niet aan de pas, dat is juist het mooie van deze show. Alle hengsten zijn eigenhandig gedresseerd en hebben al verschillende medailles in Europa tijdens o.a. morfologische concoursen gewonnen. Verschillende kostuums wisselen elkaar af, o.a. Spaanse flamencokostuums, maar ook de prachtige klassieke broekrokkostuums uit Jerez.           

De paardenshow wordt tussendoor aangevuld met een passionele flamencoshow met de klikkende hakken van prachtige (volbloed(!) Spaanse flamencodanseressen in authentieke flamencojurken die de Spaanse passie ten top brengen.

Wervelende flamencoshows met de beste flamencodanseressen wisselen de Spaanse paardenshow af. Jong en oud, kenners of leken, het publiek hoeft zich te vervelen! Als u de danseressen bezig ziet samen met de paarden, valt het laatste puzzelstukje op zijn plaats:

je voelt als het ware dat mens en dier dezelfde liefde, vurigheid en Spaanse passie delen. Viva Espana!       

De Andalusische paardenshow wordt met veel passie en enthousiasme gepresenteerd door de presentatrice/entertainster/zangeres van Los del Sol, die ook publiek volledig in vuur en vlam weet te krijgen.      

Deze show is zo flexibel, dat de gehele show met minimaal zes paarden uitgevoerd kan worden op een gewoon grasveld.

De minimale ruimte die voorzien moet worden is 20 x 30 m. Hekwerken zijn alleen nodig als er veel toeschouwers verwacht worden.

De paarden worden liefdevol behandeld en reizen in confortabele paardentrailers.

Door de  geweldige prijs-kwaliteit verhouding kunnen ook bedrijven en kleinere evenementen deze show boeken.

De show hoeft niet persé buiten worden gehouden, maar mag ook binnen in een manege.

De show kan twee uur duren, maar wordt meestal beperkt tot een uur. Uiteraard kan de show en de tijdsduur aan uw wensen worden aangepast.   

Stelt u zich eens voor; Uw genodigden worden buiten opgewacht door Spaanse muzikanten en krijgen een heerlijke sangria aangeboden.

Dan komt op het grasveld (van uw tuin, bedrijf of  feestlocatie?) het eerste paard op en volgt een wervelende paardenshow!

Vervolgens worden uw gasten mee naar binnen genomen (of buiten bij de barbecue) en begint het Spaanse Themafeest.

Geweldig toch?

Onze Spaanse raspaarden en ruiters verzorgen ook graag parades en optochten. Mogelijk tot 30 paarden en ruiters in authentieke Spaanse kostuums, eventueel in combinatie met onze flamencodanseressen en mobiele geluidsinstallatie.

Onze paarden zijn getraind om met mensenmassa’s om te gaan!

Video's & sfeerbeelden