French Cancan show

Moulin Rouge show, Cancan show, French Cancan met Cancan danseressen voor een Frans themafeest, Champagne party, Moulin Rouge feest of French Cancan party?

Wij hebben het voor u! Met mooie en Frans sprekende dames!

Wij verzorgen complete Franse Themafeesten en Moulin Rouge feesten. U kunt de shows ook “los” boeken op locatie.

Waan u in het Montmartre van Parijs en laat u meeslepen door de pikante Françaises, die uw gasten reeds bij binnenkomst verwelkomen!

Tijdens de show wordt het publiek uitgedaagd om ook de benen hoog in de lucht te gooien! 

Wij verzorgen twee verschillende shows:

  • French Cancan show met participatie van het publiek (15/20 min.) Als de cancanrokken omhoog gaan zullen mooie benen en sexy onderbroeken niet ontbreken! Tijdens de show wordt het publiek uitgedaagd om ook de benen hoog in de lucht te gooien!!
  • Sexy Moulin Rouge show (15/20 min.), met burlesque showgirls, zoals die nog steeds in Montmartre Parijs te zien zijn, ook met interactie van het publiek. Sexy, maar vrouwvriendelijk en niet té bloot om nog een beetje aan de fantasie over te laten…

    De show wordt uitgevoerd op het toepasselijke nummer “Voulez vous coucher avec moi.”….

Beide shows zijn bedoeld als sfeermaker.

Wij verzorgen bijpassende Franse decoratie (op aanvraag) op locatie met prachtige zwart/rode op zichzelfstaande gordijnwanden, decorpanelen en fotowanden.

Verder kunnen wij uw gasten voorzien van toepasselijke rode en zwarte boa´s.

Ook mogelijk als compleet avondvullend arrangement, met sneltekenares, Franse accordeonist, Franse DJ en Franse decoratie. Klik HIER voor ons Franse themafeest

Video's & sfeerbeelden