Flamencoshow

Op zoek naar een Spaanse dansshow, flamencoshow, Spaanse danseressen of flamenco danseressen?Flamencodans (Spaanse dans) is één van de meest complexe dansen ter wereld.

Een goede flamencodanser of danseres uit zijn/haar diepste emoties in de Flamencodans. Het voetenwerk, de ritmes, de kledij en de castagnetten dragen bij tot deze fantastische flamencoshow!

Onze Flamencodansgroep, bestaande uit authentieke professionele Spaanse dansers en danseressen, verstaat de kunst van het flamencodansen perfect.

cuadro flamenco show

Met de nodige passie, choreografie, uitstraling en prachtige flamencojurken wordt er een eersteklas show neergezet.

Onze flamencodanseressen zijn stuk voor stuk professionals, hebben meerdere flamencoconcoursen gewonnen in het binnen en buitenland en zorgen naast prachtige dans ook voor entertainment en interactie.

Echte flamenco (Tanguillo, Buleria etc.), maar ook Sevillana en Rumba (Gypsy kings) komen aan bod. 

Onze Flamencodansgroep is al te boeken vanaf één danseres en uit te breiden tot 15 flamencodanseressen. De show kan zowel met usb, als met live-muziek plaats vinden.

In elke passage wordt er in een ander kostuum gedanst. Doorgaans verzorgen wij 4 x 15 min. flamencoshows in verschillende kostuums, incl. interactie van het publiek tijdens het laatste nummer.

Workshops Flamencodans en Spaanse dans behoren tot de mogelijkheden.

Ook mogelijk als podiumshow met showblocks livemuziek van Los del Sol en flamencodanseressen.

De flamencodanseressen dansen ook tijdens de Andalusische Paardenshow. (klik HIER voor meer info)

Onze flamencodanseressen verzorgen ook graag mobiele optredens tijdens evenementen of parades, met een mobiele geluidsinstallatie, eventueel vergezeld door Spaanse live-muziek of Spaanse paarden en ruiters.

Onze flamencoshow was o.a. te zien tijdens de Spaanse Vuelta.

De flamencoshow is perfect te combineren met ons Spaanse themafeest. (Klik HIER voor meer info).

Video's & sfeerbeelden