Oosters themafeest

Oosters themafeest, Oosterse avond, 1001 nacht of Arabisch themafeest?
Wij verzorgen complete themafeesten op maat, met Oosterse decoratie, Drive-In show, buikdanseres, workshop buikdansen, fakir show en slangen en reptielenshow.

Zo kan uw 1001 nacht er uit zien:

Zo kan uw 1001 nacht er uit zien:

De sultan en haremdame(s) verwelkomen de gasten met een traditioneel handenreinigingsritueel.

Uw gasten wanen zich in Marrakech, een middeleeuwse stad van drama, mythe en mysterie. Het is een van de drie koningssteden en de huidige residentie van de koning van Marokko. De tijd lijkt te hebben stil gestaan. In het hart van de medina komt de krioelende massa tesamen op het wereldberoemde Djemaa el Fna plein.

Hier op dit plein ontstaat elke avond een bonte kermis van eetstalletjes, waarzeggers, dansers, acrobaten en slangen-bezweerders.

Welkom in 1001 nacht! Uiteraard hangt het van u af hoe bont u het gezelschap maakt!

Buikdanseres (20 min)

Buikdanseres Allure met adembenemende interactieve buikdansshow met isiswings en vuuract.

Zij haalt tijdens de act wat mensen uit het publiek en leert hen de fijne kneepjes van het vak… De show eindigt met een spectaculaire vuurshow.

Behalve mooie, goed gevormde buikdanseressen en prachtige kostuums, bieden onze danseressen ook kwaliteit en een hoog entertainmentgehalte.

buikdanseres, bellydance, buikdansshow, workshop buikdansen

Workshop buikdansen (20 min.)

De buikdanseres verzorgt een workshop buikdansen.

Een aantal dames krijgt tijdens de workshop een typische buikdansdoek om en de heren een grappig Turks hoedje.

Muziek

 Drive- in show met Dj van Los del Sol. Volledige dj set met professionele PA, lichtset, stroboscoop, rookmachine.

Aan het begin van de avond Oosterse loungemuziek in thema, later natuurlijk lekker swingen op top 40, maar ook sixties etc.

Tevens verzorgt de Dj het geluid van de dansoptredens.

Ontvangstact met Oosterse schoenenpoetser

Hij poetst en poetst tot uw schoenen mooier zijn als toen ze nog nieuw waren, althans dat beweert hij zelf… Daarnaast probeert hij u kamelen, ingestraald water en vliegende tapijten te verkopen!

Dit alles om zijn diverse vrouwen, vele kinderen én zijn mercedes te onderhouden. Deze animatie is zeer geschikt om uw gasten te begroeten.

Wanneer uw gasten binnen komen op de feestlocatie zal hij daar luidkeels zijn waren aanbevelen, of wanneer u dat wenst met veel vriendelijkheid uw gasten begroeten; Salam malaykum!

Daarna kan hij de schoenen poetsen, wat met veel humor gepaard gaat.

Fakirshow (15/20 min)

Een spektaculaire authentieke fakir met vuurvreten, vuurshow, vuurspuwen, spijkerbed, in het glas dansen en liggen, zwaardendans etc.
incl. interactie met de gasten. Spetterende onvergetelijke spraakmakende show! Mogelijk met mannelijke of vrouwelijke fakir.

Spectaculaire slangenshow (15/20 min.)

Met verschillende soorten slangen van 1 tot wel 5 meter! Al dansend worden de slangen tijdens de show aan u geïntroduceerd. Uiteraard zal een aantal moedige gasten uit het publiek worden uitgenodigd om deel te nemen aan de show. Wij gebruiken geen gifslangen, enkel wurgslangen. Onze slangen worden zeer diervriendelijk behandeld en vervoerd. De slangen zijn gewend om shows te verzorgen en vormen geen gevaar voor het publiek.

Meet & Great the snake

Sta oog in oog met een echte slang (kleine slang of anders python van 4,5m). Leuk en griezelig bij ontvangst. Bezoekers kunnen hem vasthouden en op de foto.

Waarzegster en/of Hennatattoo

Waarzegster en/of Henna Tattoo in prachtige Marokkaanse tent of tattookar (4 uur aanwezig)

Wie durft het aan om de toekomst te laten voorspellen door een heuse waarzegster? De waarzegster is een volleerd handlezeres en ervaren tarrotkaarten uitlegster.

Ze zorgt er echter voor dat elke gast nog wel een feestelijk gevoel aan het gesprek overhoudt. De gasten mogen met botten gooien en krijgen een toepasselijk souvenir.

Hennatattoos. Liever geen waarzegster? Dan kan onze gastvrouw ook worden ingezet met haar tattookar, waarmee ze de handen en armen van uw gasten voorziet van prachtige hennatattoos en/of glittertattoos.

De tattoos zijn niet definitief blijvend. Vanwege de lange droogtijd van de Henna Tattoos geven wij de voorkeur aan glittertattoos en laktattoos.

Oosterse decoratie in stijl + Waterpijpenterras

Een andere specialiteit van ons is Oosterse decoratie, 1001 nacht decoratie, Arabische decoratie; palmbomen,  Oosterse decorwanden, , Oosterse koperwaren, kussens, Oosterse doeken, Oosterse tapijten, decorwand met kameel, Oosterse bijzettafeltjes, Koperwerk…

Klik HIER om al onze Oosterse decoratie te bekijken

Sfeerbeelden